Onze diensten

Services waar we u mee van dienst kunnen zijn

Goed onderhoud is belangrijk voor de levensduur van de auto. Als een auto bij ons binnenkomt wordt deze nagelopen en eventueel achterstallig onderhoud wordt direct aangepakt. Op die manier zorgen we ervoor dat onze voorraad ‘verkoop klaar’ in de showroom staat. Wil je er eentje kopen? Dan kun je hem direct meenemen en ervan genieten. Onze klanten kunnen vervolgens bij ons terecht voor regulier onderhoud en APK.

Autobedrijf de Hazelaar heeft dankzij het Kentekenloket de postkantoor functie voor het overschrijven en schorsen van auto’s. Deze dienstverlening geldt voor iedereen, dus niet alleen voor onze eigen klanten en auto’s.
Wil je een auto overschrijven dan kan dat bij ons. Zorg voor de juiste papieren en legitimatie en het is in vijf minuten geregeld.

Ieder jaar worden er vanuit Nederland meer dan 300.000 auto’s geëxporteerd naar het buitenland. Autobedrijf de Hazelaar kan in samenwerking met Blue Bedrijfswagens alle documenten aanleveren voor een zorgeloze transactie met uw buitenlandse klant. We regelen de export papieren, eventueel verzekerd kenteken en douane formulieren.